Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_f_sotpotatis-halloween-55-av-56-png_slideimg

Nu är det jul i bageriet...

   Julpaket1.jpg       

I år bjuder vi på tre goda knäckebröd till jul. 
Med hantverk och passion för smak har bagarna bakat enligt gammal tradition.

Årets julknäcke bär smak av äpplen och kanel. Äpple som är den frukt som symboliserar julen mest och kanelen med sin mustiga smak gör knäckebröd till en riktig goding som passar till en lagrad julost, julskinka med senap eller en klick mimosasallad.

Julknäcke orginal är klassikern i gänget, ett rundknäcke bakat på färskmalda kryddor som gör den till en smakupplevelse.

Tre Kullor Julkryddor och Vört är tunnknäcket som ger en härlig julkänsla. Det passar perfekt tillsammans med en god lagrad ost.          

  

Gott till det nYA ÅRET      

Dalatapas_3.jpg

När gästerna kommer på Nyår är det alltid trevligt att bjuda på något gott tilltugg till välkomst drinken.

Titta in bland våra recept så hittar du många goda tapas du enkelt gör och vi lovar, gästerna kommer att gilla dem.

Gott Nytt År!

SNABBMAT FRÅN LEKSAND

Här är svenskarnas nya favoriträtt. Snabbmat som är god, kul och enkel. Och nyttig. Med vårt knäckebröd som botten slipper du skicka upp blodsockret på onödiga nivåer. Dessutom tar det bara tio minuter i ugnen. Gör din egen capriciosa, hawaii, tacopizza eller hitta på något helt nytt. Här sätter bara fantasin gränser. Annars kan du använda vårt originalrecept. Garanterat succé och mycket nyttigare än vanlig pizza.

Veckans recept

Dagens bröd

Svenska - Leksands Knäckebröd - familjetradition i sex generationer - ctl00_cph1_instaicon Instagram

Senaste nytt